A legelőnyösebb esküvői ruhakölcsönző kiválasztása

Első bejegyzésem az eskuvo-tippek.hu oldalról származik, készül a valódi nulladik is, de úgy gondolom, ezt mindenképpen meg kell osztanom veletek annyira hasznos!

A legtöbb nőnek vannak a testén olyan részek, melyeket szeretne elrejteni. Az, ha a menyasszonynak nincs olyan alakja mint egy próbababának még nem azt jelenti, hogy nem nézhet ki rajta tökéletesen egy esküvői ruha, hanem azt, hogy a ruhát kell a testalkatnak megfelelően kiválasztani, ebben cikkünk vagy egy esküvői ruhakölcsönző is segíthet Neked.

Ahhoz, hogy a kívánt hatást érd el, csak néhány dologra kell figyelned:

Ha vastag a derekad

A nagy szoknya (báliruha vagy A vonalú fazon) hatására a derekad vékonyabbnak tűnik. Arra azonban figyelj, hogy ne legyen túlságosan fodros, mert az ellenkező hatást érheted el vele.

Ha keskeny a vállad

Ideális lehet egy A vonalú esküvői ruha melynek van vállrésze. Az optikai hatást tovább növeli a V nyak.

Ha túl magas vagy

Azok közé a szerencsések közé tartozok, akik szinte bármilyen stílusú ruhában jól mutatnak. A különböző övek, a derék vonalában elhelyezett díszítések és fodrok alacsonyabb hatást keltenek.

Ha túl alacsony vagy

Magasabb hatást tudsz elérni egy A vonalú ruhával, a ruhán függőlegesen végigfutó díszítés optikailag megnyújtja a tested. Tartózkodj a fodros, báliruha fazonú szoknyától!

Ha van egy kis pocakod

Ha más testrészeidet hangsúlyozod ki könnyen elvonhatod a figyelmet a derék tájékról. Jó választás lehet egy A vonalú esküvői ruha ami kihangsúlyozza a nyakad és a vállaid.

Ha széles a csípőd

Előnyös számodra az A vonalú és a báliruha fazon is, mert a derékvonalig szűk a csípő vonalában pedig bő.

Ha kicsi a melled

Egy push-up melltartó és a mell részen fodros esküvői ruha nagyobb mell hatását kelti.